Badr Hari objavio čudesnu fotografiju i poručio: Trebali bi se uplašiti...

Badr Hari objavio čudesnu fotografiju i poručio: Trebali bi se uplašiti...

Midhat Šljivak

Badr Hari se u ring vraća 21. decembra ove godine.

Legendarni Marokanac borit će se za pojas Gloryjevog prvaka teške kategorije, a rival mu je ponovo dugogodišnji šampion Rico Verhoeven.

Hari već odavno žestoko trenira za povratnički meč. Ako je suditi po njegovom Instagram profilu, već je sada fizički spreman.

"Trebali bi se uplašiti", poručio je Badri i dodao je:

"Moj bijes je neograničen. Oni nisu spremni".

Verhoeven je 2016. godine savladao Harija. Predao je Marokanac meč u drugoj rundi zbog povrede ruke, a godinu i po kasnije je ušao u ring protiv Hesdy Georgesa.

Hari je ovaj meč dobio. Međutim, obojica boraca su pala na doping testu, kao i većina drugih teškaša Gloryja i ovaj meč je na kraju proglašen kao no contest.

U bogatoj karijeri Badr je odradio ukupno 120 borbi. Čak 106 ih je dobio, od čega 92 nokautom,a doživio je samo 13 poraza i dva puta je diskvalifikovan.

View this post on Instagram

They should be afraid. #MyRageIsUnlimited #TheyAreNotPrepared

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi