Ovakvu zvijer nećete vidjeti često: Stao je na vagu, a ona je pokazala nevjerovatnu kilažu
Foo - Screenshot

KSW donosi spekakl

Ovakvu zvijer nećete vidjeti često: Stao je na vagu, a ona je pokazala nevjerovatnu kilažu

M. Šljivak

Senegalski hrvač Serigne Ousmane Dia (45) sutra će odraditi meč na KSW-u protiv poljskog snagatora Mariusza Pudzianowskog.

Dvije zvijeri izgledaju zaista brutalno pred sutrašnji obračun, a posebno se to odnosi na Senegalca.

Bombardier je na vaganju imao nevjerovatnih 148 kilograma, pa će miljenik poljske publika, legendarni Pudzianowski, imati zaista težak izazov.

On je na vaganju za ovaj meč imao 117 kilograma, a svakako da će biti veoma zanimljivo vidjeti šta će se desiti u ovom meču.

Senegalcu će ovo biti treći MMA meč u karijeri, a prethodna dva je lagano dobio nokautima u prvoj rundi.

Pudzian je kompletnu MMA karijeru odradio u KSW-u i na omjeru je 15-7-1, a sada je pred njim zaista istinska zvijer koja je bi i za njega mogla biti ogroman zalogaj.

Top Komentari

Zoilomas
Ovaj kad se popne na tebe znaci ne silazi, zena mu hoda okolo kao da je neko dusu iz nje izvadio
4 1
Zaccheroni
Koji je ovde poljak?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi