Sama je sebi kriva: Slavni, ali i pohotni borac uhvaćen na djelu kako radi ono što najviše voli

Čuvena scena

Sama je sebi kriva: Slavni, ali i pohotni borac uhvaćen na djelu kako radi ono što najviše voli

Admin Čaušević

Postoje momenti koji internet zauvijek zapamti, to je slučaj i sa čuvenim borcem Rendyjem Ortonom kada mu je jedna od navijačica zatražila zajedničku fotografiju. 

Bila je 2017. godina kada je WWE superzvijezda Orton bio presretan da se nagne za fotografiju s crvenokosom djevojkom, ali njegove oči su ga izdale.

Djevojka je imala dubok dekolte, a njene ogromne grudi su završine u prvom planu te Orton nije uspio da odoli, a da ne pogleda.

I dok je djevojka pozirala sa osmijehom, američki borac je bio zaposleni radeći ono što najviše voli, odnosno divio se ženskim grudima.

Orton je besramno gledao u grudi svoje navijačice

"Ili ćeš umrijeti kao heroj ili živjeti dovoljno dugo da budeš Randy Orton", vjerovatno je najoriginalniji komentar na ovu fotografiju.

Oglasi

Inače, Orton je poznat po tome da je slab na ženske grudi, pa ova scena i nije previše zasmetala njegovoj drugoj supruzi, Kime Marie Kessler.

Štaviše, određeni period nakon čuvene fotke sa crvenokosom navijačom njegova supruga mu je dozvolila fotografiju na kojoj je drži za gole grudi što možete pogledati ovdje.

Orton i Kessler su u braku od 2015. godine. Ona je ranije bila članica njegovog navijačkog kluba i do sada zajedno imaju kćerku.

Jedan od najpoznatijih WWE boraca koji nosi nadimak "Legendarna ubica" je ranije u braku bio sa Samanthom Speno, za šest godina braka dobili su jednu kćerku.

Orton u društvu supruge

Sa 24 godine Orton je postao najmlađi svjetski prvak u WWE, a za vrijeme karijere koja traje duže od dvije decenije stekao je reputaciju jednog od najboljih hrvača u historiji.

Tokom karijere je imao nekoliko skandala, pa je svojevremeno bio optužen za upotrebu steroida i nedozvoljenih susptanci za hormon rasta. Bio je suočen i sa optužbom sa seksulano uznemiravanje novih članova WWE kompanije, ali sve se na tome završilo.

Top Komentari

faris1982
Bože Sačuvaj, koji portal jhebote D: D:
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi