Kad napuhani bodybuilder naleti na velikog šampiona sav Instagram sazna šta je realnost

Instagram snimci protiv realnosti

Kad napuhani bodybuilder naleti na velikog šampiona sav Instagram sazna šta je realnost

Midhat Šljivak

Poznati bodybuilder Nicolas Lee osjetio je svu snagu udarca velikog kickboxing šampiona Rica Verhoevena. Hrabro je stao ispred njega i dobio je nekoliko jakih udaraca koje nije mogao da istrpi.

Rico Verhoeven već godinama je nesavladivi šampion teške kategorije. Mnogi su se okušali protiv njega, ali nisu uspjeli da ga pobijede. Najbliži pobjedi je u dva navrata bio Badr Hari, no povrede su ga zaustavile na tom putu.

Nizozemac je već mjesecima na pauzi zbog povrede koju je imao. Uskoro će međutim biti spreman za povratak u ring, a njegov izazivač je Tariq Osaro.

Za Osara Verhoeven se sprema vježbajući na poznatom bodybuilderu Nicholasu Leeju koji je hrabro stao ispred velikog šampiona.

Odlučili su pokazati razliku između Instagram udaraca i stvarnosti. Završilo je očekivano jer se Lee previjao u bolovima od siline udarca i pokazao je šta je zapravo istinska realnost.

Oglasi

34-godišnji Rico Verhoeven je neporažen već punih osam godina. Posljednji ga je pobijedio Andrey Gerasimchuk u januaru 2015. godine.

Šampionsku titulu Gloryja uzeo je još 2014. godine i od tog trenutka su pred njim padali brojni izazivači koje je lomio na svoj prepoznatljiv način, poprilično dosadnom borbom bez previše atraktivnosti.

Ipak, iako je podložan kritikama za manjak atraktivnost, Rica to ne zanima previše i on je još uvijek šampion najveće kickboxing organizacije svijeta.

U karijeri je legendarni Nizozemac na omjeru od 60 pobjeda i 10 poraza. Samo 20 borbi je završio nokautom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi