16

Komentari (16)

Zoilomas
Svaka cast Osmanovicu I realno je zalosno kolko se covjek trudi i zrtvuje da ga pljuje bilo ko.
Toniche
Ispisnicu u Amaterskom sportu (a to jest u ovom slucaju jer nema ugovora i nije placena) u 3 u noci u sred takmicenja mozes dati ispisnicu bez problema. Nema nikakvih prepreka i moze odma sutra ako se registruje da nastupa za drugi klub na istom takmicenju. To sto on prica je profesionalni sport i ne mozes raskidati ugovore kako hoces.. U ovom slucaju on je ocigledno idiot kreten koji zbog inata nece da dadne ispisnicu.. Treba to nalupati i istjerati oz sporta.. On bi trebao biti primjer izvoli ispisnicu i doviđenja.. A ne javno se prepire sa maloljetnim djetetom.. Ko je sve trener majko moja..
King_Kenny
...nista mu ja ne vjerujem,muljstor klasicni kakvih ima koliko hoces u ovoj drzavi...pogotovo su opasne ove seoske varalice,takvi su spremni na sve kada su u povlastenoj poziciji...
crnoicrveno
Kroz citav text je ocito da Melisi nedostaje morala...
Zulfikar
"Još jednom naglašavam, vezano za ispisnicu, nije problem dobiti je ali na ljudski i legitiman način.“ Da li u zakonskom pravilniku pise to da se ospisnica iskljucivo dobiva na ljudski nacin??? Koji parmak ima još I “svoj klub” da ne povjerujes. Nije ova maloljetna djevojka imala profesionalni ugovor sa Realom vec sa kickboxing klubom iz Kalesije, dakle trazi ti ispisnicu is kluba ti joj istu urucis istog momenta i mirna Bosna.
Babuka1
Kao sto je ispod toga napisao, nema transfera mimo prelaznog roka. Zbog cega je parmak?
YouTalkinToMe
I mimo prelaznog roka moguće je raskinuti ugovor i kao slobodan igrač preći u drugi klub.
Babuka1
Elber7
Licno sam trenirao kod Senada i mogu reci da je on osoba koja gleda samo sebe.
zilan66
Nece valjda gledat tebe.da sinkvalitetan napravio bi nesto.
hake
Alo majstore, pa ti reče da je Melisa došla u klub sa 12 godina, i kasnije u tekstu govoriš da si radio sa njom 7 godina? Da nisi možda bježao sa matematike u školi?
Leo77
Izgleda samo to si zapamtio od texta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.