Borac kojeg je prijatelj kukavički napao: On je najnečasniji čovjek na svijetu
Foto - Instagram

Napao ga zbog duga

Borac kojeg je prijatelj kukavički napao: On je najnečasniji čovjek na svijetu

M. Šljivak

MMA borac i član UFC-ovog rostera Adam Yandiev našao se u centru pažnje nakon što je prije nekoliko dana kukavički napao Sergeija Kharitonova.

Yandiev je posudio novac od svog nekadašnjeg prijatelja, a kada je ovaj zatražio da mu vrati dug, Yandiev ga je počeo udarati u glavu i poslao ga je u bolnicu.

[twitter]https://twitter.com/ZolaNtondo/status/1328274865124732931[/twitter]

Policija je uhapsila ovog borca, ali ga je brzo i pustila. Kharitonov je kritikovao ovu odluku, no ističe da sa njegovim nekadašnjim prijateljem nema nikakve nagodbe.

"Nema nikakve nagodbe. S tim čovjekom je to nemoguće. Sva naša komunikacija bit će putem zakona. On je najnečasnija osoba koja postoji i ova priča je za mene završena", rekao je Kharitonov.

Njemu je u ovom napadu slomljena orbitalna kost i doživio je potres mozga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi