Tyson se vratio treninzima: U 54. godini je i dalje istinska zvijer!

I dalje udara žestoko

Tyson se vratio treninzima: U 54. godini je i dalje istinska zvijer!

Midhat Šljivak

Mike Tyson se vratio treninzima.

Legendarni bokser je tokom karijere važio za istinsku zvijer i nokautera, a sada je odlučio da se u 54. godini vrati treninzima kako bi u budućnost mogao raditi humanitarne borbe.

"Želim ući u formu kako bih mogao boksovati tri ili četiri runde u dobrotvorne svrhe i slične stvari", rekao je Tyson i dodao je:

"Već osjećam da sam u dobroj formi. Nazad želim kako bih odradio humanitarne mečeve i kako bih skupio novac da pomognem beskućnicima i ovisnicima o drogi, kakav sam i ja bio", rekao je Tyson.

A video s jednog od treninga dovoljno pokazuje. Mike je i dalje udaračka zvijer i njegovom treneru nije nimalo lako da prima ove udarce.

Top Komentari

Chupy
Moze 1 minut, mozda?!
0 5
Tuzlasjever
Kako moze biti najveci bokser svih vremena pored jednog jedinog neponovljivog Alija. Jos glasaju 60% da jeste. E moji idioti ..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi