Šta je Mike Tyson vidio loše kod Ruiza?

Pred revanš sa Joshuom

Šta je Mike Tyson vidio loše kod Ruiza?

M. Šljivak

Andy Ruiz će za osam dana braniti pojaseve prvaka svijeta protiv Anthonyja Joshue u Saudijskoj Arabiji.


Bit će to zaista veliki spektakl, a gotovo da nema poznate ličnosti iz bokserskog svijeta koja se neće naći na ovom meču.

Mnogi naravno daju i komentare za borbu, a oglasio se i legendarni Mike Tyson, koji je imao šta reći Andyju Ruizu pred ovu borbu.

"Ne znam zašto je odlučio da skine kilograme. To mi nema nikakvog smisla. Ipak, svako radi ono što želi i sam odgovara za svoje postipe. Svako želi dobro izgledati dok radi svoj posao, ali ja sam uvjerenja da se ne treba popravljati nešto što nije slomljeno. Sve što je Ruiz trebao je raditi isto što je radio u prvom meču", istakao je Tyson u razgovoru za Mirror.

Sigurno je međutim da nas bez obzira na sve 7. decembra očekuje istinski spektakl, a vidjet ćemo hoće li Ruiz ponovo šokirati svijet.

Top Komentari

svasta
Izgubice!100%
0 1
Mele
Ako ga A.J ovaj put ne razbije kao ledenicu, od karijere ce mu ostati jos mec protiv Furyja za lovu, zato ga mora pobjediti da bi sacuvao ime i dobru zaradu. Debeljko je hebeni meksikanac, tvrd i podnoci udarve kao mazga, zato ga treba sto jace u prvim rundama dok je u najjacoj snazi da prebije, poslije 5 ili 6 runde nisu udarci vise tako teski zbog pada kondicije i umora..Sad ce neko reci mogu oni i 20 rundi, ja, ja ali ne istom snagom i intenzitetom sigurno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi