Svako društvo ima jednog ovakvog: Okupili su se da gledaju meč, a zatim...

Nevjerovatna scena

Svako društvo ima jednog ovakvog: Okupili su se da gledaju meč, a zatim...

M. Šljivak

Conor McGregor uspješno je odradio povratnički meč u UFC-u.

Irac je za samo 40 sekundi pobijedio Donalda Cerronea i odmah je najavio napad na pojaseve koje drže Khabib Nurmagomedov, Jorge Masvidal (BMF) i Kamaru Usman.

Ogromna popularnost irskog borca donijela je jednu od najvećih PPV prodaja u historiji UFC-a. Naravno, Irska je bila ta gdje je prodato dosta prenosa, ali jedno društvo će dugo pamtiti noć borbe.

Navijači Conora McGregora okupili su se kako bi gledali povratnički meč, ali se u društvu uvijek mora naći jedan koji sve upropasti.

Prije početka borbe Conora i Cowboyja jedan od navijača je u zanosu šutnuo televizor nogom i to je bio kraj njihovog druženja.

Ovako je to izgledalo...

View this post on Instagram

Before the main event... “ohh he front kicked him in the face” 🤣🤣 (via @barstoolsports)

A post shared by FIGHT LIBRARY (@fightlibrary) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije