6

Komentari (6)

Zax
Halo promocija ubice iz dana u dan,je ste li vi normalan portal m.Covjek je trebo lezati u zatvoru jos 10 godina.Jadni narode gdje mi zivimo svi zajedno dok se promovisu razni Kristijani i Spahovici
Zulfikar
Koji odron od drzave I pravosudja da jedan osudeni ubica nastupa javno nekih 7-8 godina nakon revolveraskog obracuna gdje je u sred grada pored ubistva ugrozio mnoge gradjane tog naselja pucajuci nesebicno. U normalnom sistemu lezao bi 10 godina samo radi ugrozavanja sigurnosti gradjana. Zamislite da je slucajno ubio vase dijete, brat, majku ili sestru?? Onaj tko je dozvolio ovom skotu da se slobodno krece i da se takmici trebao bi odgovarati pred licem pravde.
U Americi da je uradio sto je uradio ne bi lezo uopće, čovjek potego na njega pištolj i ovaj uzvratio samo bi dobio kaznu za neleglano posjedovanje vatrenog oružja.
user1677191664
Stq ti pricas neznas o cemu se radi,,prvo 6,7 mudonja ga napalo bili naoruzani isto,,kao i on ,,jbg kad je i on zapucao nazad taj je smrtno stradao,,sto nisu dosli snjim na ferku na Sake,, neko dosla braca isto da ga rijese,,u Njemackoj bi bio oslobodjen cak,,samo odbrana,,ili mozda samo par godina zbog nelegalnog nošenja oruzija,,zato nemoj ta laprdas glupst koju si citao u Novinama ili cuo kafanske price
Zulfikar
Pravosudje ne gleda da li je bila “ferka” ili na “finjaka” vec gledaju na cinjenice. Kako se po medijima prenisilo da je doticni pucao na auto koje je se udaljavalo. Da li je doticni bio pod dejstvom narkotike, zasto je napadnut, od koga je napadnut itd. Itd. sve se uzima u obzir. Hocu samo reci da se losa slika salje nasoj djeci.
Zulfikar
Amerika je sirok pojma, dakle 50 razlicitih zakona.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.