Tomislav Spahović i Miran Fabjan imali žestok 'obračun'

Pred FNC 14

Tomislav Spahović i Miran Fabjan imali žestok 'obračun'

Midhat Šljivak

Bh. borac Tomislav Spahović u subotu se vraća u oktagon nakon osam godina pauze. Na FNC 14 eventu u Sarajevu 'Zvijer' će se boriti protiv prekaljenog slovenskog kickboxera Mirana Fabjana.

Tomislav Spahović i Miran Fabjan predvode FNC 14 event u Sarajevu koji se održava u subotu 16. decembra, a na press konferenciji pred borbu vladao je pravi show.

Spahović se vraća u oktagon nakon osam godina. Tvrdi da je potpuno spreman i zatim je došlo do zakuhavanja atmosfere s Fabjanom

"Osjećam se dobro prije same borbe. Duga pauza od sedam-osam godina neće mi predstavljati problem. Spreman sam fizički, najbitnije da se osjećam dobro", rekao je Spahović, a potom mu se ubacio rival iz Slovenije.

"Hrvat ćeš kao mala beba, ne možeš stajati pet sekundi. Bacat će se od prve sekunde u noge", rekao je Fabjan.

Oglasi

"Kompletan sam borac, neću forsirati samo hrvanje. Spreman sam na sve elemente borenja. Imam svoj plan kojeg ću pokušati ostvariti. Siguran sam da ću ja voditi igru, ne predstavlja mi njegov kickbox problem. Smiješne su mi njegove prozivke. On ima strah, misli o meni, predstavlja se kao borac. Ima unutarnji nemir zbog mene i to ću mu ugasiti. Poslat ću ga za Sloveniju mirnog i tihog. Posipat će ga kantom vode."

"Ko god može primiti udarac u glavu, on može biti borac. To Tomo ne može biti jer on je protiv Poljaka odustao. Ja sam rak rana za hrvača. Direkt u glavu, kick u glavu. Ja kad pošaljem čovjeka na pod, taj se ne diže."

"Nemoj biti nervozan, bolan. Vodim te poslije borbe na biftek", poručio je Spahović i dobio je odgovor:

"Ja ću biftek, a ti ćeš pasiranu hranu", završio je Fabjan i poručio je da će nokautirati Spahovića.

Top Komentari

Zax
Halo promocija ubice iz dana u dan,je ste li vi normalan portal m.Covjek je trebo lezati u zatvoru jos 10 godina.Jadni narode gdje mi zivimo svi zajedno dok se promovisu razni Kristijani i Spahovici
0 0
Zulfikar
Koji odron od drzave I pravosudja da jedan osudeni ubica nastupa javno nekih 7-8 godina nakon revolveraskog obracuna gdje je u sred grada pored ubistva ugrozio mnoge gradjane tog naselja pucajuci nesebicno. U normalnom sistemu lezao bi 10 godina samo radi ugrozavanja sigurnosti gradjana. Zamislite da je slucajno ubio vase dijete, brat, majku ili sestru?? Onaj tko je dozvolio ovom skotu da se slobodno krece i da se takmici trebao bi odgovarati pred licem pravde.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi