Tyson dobio primamljivu ponudu uz provokaciju: "Obećavam da ti ništa neću slomiti"

Hoće li Čelični Mike pristati?

Tyson dobio primamljivu ponudu uz provokaciju: "Obećavam da ti ništa neću slomiti"

A. Čaušević

Mike Tyson je blizu povrtaka u ring, međutim još uvijek nema zvaničnih datuma borbi legendarnog boksera. 

Tyson je proteklih sedmica oduševio sve ljubitelje borilačkih sportova svojom impresivnom transformacijom. Sluteći po objavljenim snimcima Čelični Mike je i u 55. godiini spreman za nove izazove.

Prije nekoliko danas Tyson je komentarisao način i iznose kojim se plačaju UFC borci, tom prilikom se našalio i sa Jon Jonsom:

"Jon jones se treba boriti sa mnom ako želi da zaradi super novac", kazao je legendarni bokser. Nekoliko dana kasnije stigao je i odgovor.

Jones nije dugo razmišljao. Prihvatio bi borbu u ringu, ali bi tražio i revanš u oktagonu s porukom da Tysonu neće ništa slomiti.

"Mike Tyson, boksat ćemo u ringu ako mi obećaš pravu borbu u oktagonu nakon toga. Poštujem te i obećavam da ti ništa neću slomiti", poručio je Jones.

U slučaju da dođe do ovog okršaja bilo bi to najveće "križanje" borbi još od okršaja Floyda Mayweathera i Conora McGregora iz augusta 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti