Prije 11 sati Iron Mike objavio novi video s treninga - sada bi mogao ostati bez izazivača!

Šta čovjek radi...

Prije 11 sati Iron Mike objavio novi video s treninga - sada bi mogao ostati bez izazivača!

Bivši teškaški prvak Mike Tyson još uvijek vrijedno radi kako bi se što spremniji vratio u ring. 

Popularni Iron Mike se nakon 15 godina vraća boksu, ali samo radi humanitarnih mečeva. Ipak, ako pogledamo koliko naporno trenira, jasno je da će za njega ti mečevi biti sve samo ne humanitarni.

U posljednjih nekoliko sedmica imali smo priliku vidjeti nekoliko klipova i fotografija s njegovih treninga. Isti su impresionirali javnost jer se čini kako je Mike jednako brz i snažan kao nekada.

Jučer je objavio novi video koji pokazuje da je formu možda i dodatno poboljšao. Sada je još brži, eksplozivniji i snažniji nego prije par sedmica pa se postavlja pitanje ko će smjeti da uđe u ring s njim.

'Treniraj pametno svakog dana", napisao je Mike uz pomenuti video.

Pogledajte i sami kakva mu je trenutna forma:

Top Komentari

Mele
Wildera bi za 2 runde sredio. Ruiza jos brze. Samo Fury i AJ bi se mogli boriti snjim..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi