Kralj Cigana tvrdi da je spavao s više od 500 žena: "Kajem se, ne treba prije braka ništa"
Britanski bokser je poznat kao izuzetan showman i njegove priče često djeluju nevjerovatno (Foto: EPA)

Tyson Fury se kaje zbog svega

Kralj Cigana tvrdi da je spavao s više od 500 žena: "Kajem se, ne treba prije braka ništa"

M. Šljivak

WBC šampion svijeta teške kategorije, Britanac Tyson Fury (34), tvrdi da je u životu spavao s više od 500 žena i da je odavno prestao da ih broji jer se posvetio i drugim stvarima.

Tyson Fury je već godinama jedan od najboljih teškaša svijeta, a trenutno ovaj 34-godišnjak drži naslov WBC prvaka svijeta.

Kralj Cigana sretno je oženjen s Paris od 2008. godine. Zajedno imaju šestero djece, a Tyson je priznao kako joj nije uvijek bio vjeran.

Fury je u jednom od intervjua saopštio da je u životu spavao s više od 500 žena. Prestao ih je brojati jer je nezasit što se žena tiče.

"Dosta takve akcije poboljšava formu i jača mišiće. Moji takvi treninzi znaju trajati preko dva sata", hvali se Fury i nastavlja:

Oglasi

"Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka".

"Volio bih da tu epizodu mogu izbrisati iz života. Spavao sam s preko 500 žena, možda i više. Ne znam, odavno sam prestao brojati", tvrdi Fury i zaključuje:

"To je prljavo i strašno. Sad to gledam kao na nešto odvratno. Nisam religiozna osoba, ali volim biti dobra osoba. Prekinuo sam sa svim lošim stvarima".

Tyson Fury je imao dosta problema s drogom i alkoholom. Bio je spreman i na samoubistvo nakon što je upao u depresiju poslije meča s Vladimirom Kličkom 2015. godine, kojeg je skinuo s trona teške kategorije.

Ipak, u posljednji čas je odustao od oduzimanja vlastitog života. Vratio se boksu, ponovo je postao šampion i za sada je nepobjediv.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cml5rKUMgO_/[/instagram]

U bogatoj karijeri Kralj Cigana je odradio ukupno 34 borbe. 33 ih je pobijedio, a jedan meč je završen neriješeno i to spektakl iz 2018. godine kada je preživio bombe Deontaya Wildera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti