Uložio kuću protiv Tysona Furyja, a Kralj Cigana mu poručio: "Sad si beskućnik, ali evo ti moja"
Foto - Screenshot

Derek Chisora izgubio opkladu

Uložio kuću protiv Tysona Furyja, a Kralj Cigana mu poručio: "Sad si beskućnik, ali evo ti moja"

Midhat Šljivak

Tyson Fury odbranio je pojas prvaka svijeta teške kategorije po verziji WBC nakon što je jučer na Wembleyu u šestoj rundi nokautirao Dilliana Whytea. 

Pred ovaj meč poznati bokser Derek Chisora kladio se u kuću da će Whyte nokautirati Furyja.

"Spreman sam uložiti kući na to da će Dillian Whyte nokautirati Tysona Furyja. Tyson mi je prijatelj i znam da ovo sluša i poručujem mu da će biti nokautiran", rekao je Chisora za Talksport i dodao je:

"Tyson je veoma dobar u onom što radi. Zna se kretati, ima ogroman raspon ruku, ali vjerujem da Dillian zna kako pogoditi Tysona. Ne može boksovati s njim 12 rundi i jedini način da ga pobijedi je nokaut", istakao je Chisora.

Opkladu je prihvatio novozelandski bokser Joseph Parker. Na kraju je Fury ostao šampion, a vidjet ćemo hoće li zaista Parker uzeti dom Chisore.

Tyson Fury je poznatom Del Boyu spreman ponuditi jednu od svojih kuća u Morecambeu.

"Derek Chisora je ostao bez doma. Izgubio je kuću od Josepha Parkera. Nažalost. I Derek, imam još jednu kuću, odmah pored moje u Morecambeu. Dobrodošao si uvijek brate. Ali, pouka ove priče je: 'Nikad se ne kladi u kuću na nešto, ako nisi milion posto siguran, a nikad ništa nije milion posto sigurno", poručio je Fury.

Kralj Cigana je nakon ovog meča najavio kraj velike karijere u boksu, ali dogovara posebnu borbu s UFC prvakom Francisom Ngannouom i ta borba bi se trebala desiti 2023. godine.

Top Komentari

StarMoVe
Koji jadni bokseri nit slika nit prilika jednog Lenoxa Luisa ili Mike Tysona više lice na vozače Šlepera i Traktora.. Na sta spade ovo I jos uzimaju milione. Cirkus.
5 1
Goran86
Cirkus za ovce
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi