4

Komentari (4)

Mele
Menadzeri, promotori, hebo vas ugovor, dali mu sansu za 3 borbe..Izgubio si i nerijeseno bilo, nebi trebali to raditi. Mada je novac i slava najvaznije tu.Ovaj Ukrajinac je dobar strasno, razvalio je sve u nizoj klasi, da li ce dobiti i AJ, nije bez sansi, mislim,
opasni_medo
Puno rizika za Wildera a vrlo male šanse da se izvuče neporažen i nepovrijeđen. Fury će mu završiti karijeru.
Mele
Wilder je trebao sa Ruizom borbu da odradi. Oba su izgubili pojaseve svoje.
opasni_medo
Slažem se, to bi u svakom slučaju bilo bolje i za samog Wildera. Sada kad ga Fury podere, teško će uopšte doći u priliku da se ponovo bori za titulu. Ljudi čekaju u redu, Joshua, Usyk, dolaze mlađi borci koji žele svoju priliku, a svi će imati prednost u odnosu na Wildera. U to će ljeto četrdeseto.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.