Nakon ovog snimka mnogi su uvjereni da Tyson Fury nije baš čist
Tyson Fury kao da konstantno traži izgovore da se ne dogodi meč protiv Oleksandera Usyka za apsolutnog prvaka svijeta teške kategorije (Foto: Screenshot)

Kralj Cigana izgubio glavu

Nakon ovog snimka mnogi su uvjereni da Tyson Fury nije baš čist

M. Šljivak

WBC prvak svijeta teške kategorije Tyson Fury ponovo je danas brutalno izvrijeđao Ukrajinca Oleksandera Usyka. Mnogi smatraju da Kralj Cigana nije baš čist i da njegovo ponašanje navodi da uzima određene narkotike.

Tyson Fury trebao bi se boriti 29. aprila protiv Oleksandera Usyka za apsolutnog prvaka svijeta. Kralj Cigana je postavio brojne uslove Ukrajincu, tražio je isplatu 70-30 u svoju korist, a to je na kraju Usyk i prihvatio.

Ipak, nakon što je Ukrajinac rekao 'da', Fury se pojavio i sa zahtjevom da se u ugovor uključi klauzula u kojoj poraženi nema pravo na revanš.

Mnogi su ovaj njegov potez protumačili kao novi način da pobjegne od Usyka. Dosta je onih koji su uvjereni da kod Kralja Cigana ima straha od gubitka prve borbe u karijeri i da zapravo zbog toga postavlja brojne bizarne uslove.

Nakon današnjeg snimka dosta je onih koji su uvjereni i da WBC šampion svijeta nije baš čist i da koristi određene narkotike.

Oglasi

Fury je objavio snimak na kojima psuje i vrijeđa Oleksandera Usyka, ali i engleskog biznismena Simona Jordana.

"Jedva čekam. U najboljoj sam formi u životu i spreman sam raz*ebati sve. Volio bih da se borimo već ovog vikenda", vrišti Fury i potom počinje uvrede.

"Usyk ti ružni čovječe razdvojenih zuba i iskolačenih očiju. Zec si, mačka, ružno govno. Bit ćeš nokautiran. Hejteri je*ite se jer ću dobiti 79 posto novca i postati apsolutni prvak", govori Fury, a zatim se okreće Simonu Jordanu.

"Kučkice. Ne čudi me što si izgubio 100 miliona funti pogrešnim ulaganjima. Ku**glavi.

Jordan mu je odgovorio tvrdeći da ne treba slušati čovjeka koji je napunjen nandrolonom.

"Ti si hodajuća kontradiktornost, nikad ne plaćaš opklade koje izgubiš. Vepar na nandrolonu. Tvrdi da je najbolji teškaš svijeta i poludi nakon malo kritika. Preboli sve i bori se", poručio je Jordan.

Hoće li borba između Furyja i Usyka biti konačno zakazana znat ćemo u narednim danima. Pregovori još traju i zbog brojnih uvjeta Kralja Cigana još uvijek je sve daleko od sigurnog.

Top Komentari

kenny
On ovo uvijek radi dok promovise, lik zna kako da proda borbu zaboli njega sta vi mislite. na kraju borbe ce se obojica zagrliti i zahvaliti za milione.
1 0
plemic
mogao bi se njemu ogaditi sport koji voli i od kojeg živi ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti