Tyson Fury objavio fotografiju na kojoj ima blizu 200 kilograma

Bilo je to užasno doba za njega

Tyson Fury objavio fotografiju na kojoj ima blizu 200 kilograma

M. Šljivak

Tyson Fury borit će se 22. februara protiv Deontayja Wildera za naslov WBC šampiona svijeta.


Sjajni britanski bokser će po drugi put imati šansu da savlada američkog nokautera i da se tako sasvim vrati u svjetski bokserski vrh.

Fury je u prethodnih nekoliko godina imao ozbiljnih psiholoških problema. Droga i alkohol su bili svakodnevna pojava u njegovom životu, totalno se zapustio i njegova kilaža je u jednom trenutku iznosila blizu 200 kilograma.

Međutim, Fury se vratio u velikom stilu. Nakon nekoliko pobjeda došao je meč sa Wilderom, kojeg je odradio fantastično, ali ga je nonšalantnos u posljednjoj rundi koštala pojasa i meč je završen neriješeno.

Pred novi obračun Kralj Cigana samopouzdanje dodatno gradi činjenicom da se uspio izvući iz teškog psihičkog stanja i da je ponovo među najboljim na svijetu.

"Kada neko kaže da nešto ne možeš napraviti, pogledajte ovo i zapamtite da je sve moguće. Ovo sam ja sa gotovo 200 kilograma", napisao je Fury.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi