Tyson Fury planira ići u svemir: Ako se nešto loše desi to bi bio legendaran kraj
Foto - EPA

WBC prvak ima lud plan

Tyson Fury planira ići u svemir: Ako se nešto loše desi to bi bio legendaran kraj

M. Šljivak

Svjetski šampion teške kategorije po WBC-u Tyson Fury najavio je mogućnost da naredne godine otputuje u svemir.

Dok se uveliko priča o potencijalnim borbama za apsolutnog prvaka svijeta protiv Anthnyja Joshue, Fury razmišlja i o zabavnim stvarima u životu.

Tako je najavio mogućnost da sredinom naredne godine otputuje u svemir i istakao je da mu je to velika želja.

"Uvijek sam želio otići u svemir. Ponekad sam gledao u Mjesec i razmišljao kako bih volio jednog dana otići tamo", rekao je Fury i nastavio je priču:

"Ove godine sam konačno dobio šansu da odem u svemir i želja bi mi se trebalo ispuniti sredinom naredne godine. Bit ću prvi na listi za turističko putovanje. Nadam se da će se to desiti. Jedva čekam", rekao je i potom je zaključio:

"Ako nešto krene loše, to je Božija volja, ali to bi bila velika priča i legendaran kraj", istakao je Fury.

Vidjet ćemo hoće li se Furyju želja zaista ispuniti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti