Ljutiti Fury odbrusio Joshui: On je propalica, nokautirat ću ga u prve tri runde

Sprema se spektakl

Ljutiti Fury odbrusio Joshui: On je propalica, nokautirat ću ga u prve tri runde

E. Oštraković

Nakon što je Joshua jučer ostvario pobjedu u borbi protiv Kubrata Puleva, dao je zanimljivu izjavu nakon meča.

"Ne zanima me ko je sljedeći, ali ako to mora biti Tyson Fury, neka bude" rekao je Joshua, a nije se dugo čekalo na odgovor Furyja.

Iako je bio pozvan da dođe gledati meč, on se nije pojavio, već ga je pratio kod kuće, a na kraju je poslao poruku Joshui.

"Evo nas. Anthony Joshua se upravo posr*o sam po sebi tokom prijenosa uživo. Izbjegao je odgovor na pitanje želi li borbu sa mnom. Ja želim taj meć. Hoćud a je to moj naredni meč. Nokautirat ću ga u prve tri runde. On je propalica i jedva čekam da ga nokautiram", rekao je Fury.

Top Komentari

Melo15
Otrest ce ga Fury ko mraz paprike...
4 1
ako1986
Anthomy Joshua ce ga razvaliti zivi bili pa vidjeli....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi