Tysonov ljubimac umalo ženi otkinuo ruku: Bila je potpuno sje***a!

Isplatio joj odštetu

Tysonov ljubimac umalo ženi otkinuo ruku: Bila je potpuno sje***a!

M. Šljivak

Kontroverzni Mike Tyson je jedno vrijeme kao kućnog ljubimca imao tigra.


Iron Mike je u jednom razgovoru otkrio kako je njegov ljubimac umalo usmrtio ženu koja je pokušala da uđe na njegov posjed, kako bi se igrala s tigrom.

"Neka žena je preskočila moju ogradu i počela se igrati s tigrom. Nije ju poznavao i došlo je do teškog incidenta", rekao je Tyson.

Ženi je isplatio 250.000 dolara iako je ona željela milionsku odštetu.

"Pokušali su me tužiti, ali sve je propalo kada se saznalo da je ona preskočila ogradu. Kada sam vidio šta joj je tigar napravio od ruke, dao sam joj 250.000 dolara jer je bila potpuno sjebana".

Ni Tyson nije bio svjestan koliko su tigrovi opasni.

"Bio sam lud. Nevjerovatno je šta mogu napraviti ljudima. Nemoguće ih je držati kao ljubimce. Slučajno te mogu ubiti čak i kada to ne žele. Suviše su jaki i kad s igraš s njima, jedan jači udarac šapom vas može ubiti", rekao je Tyson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi