U rukama Khabibovog menadžera je sada i zvijer iz Čečenije

Khamzat Chimaaev i Ali Abdelaziz počeli saradnju

U rukama Khabibovog menadžera je sada i zvijer iz Čečenije

M. Šljivak

Ali Abdelaziz trenutno je vjerovatno najpoznatiji MMA menadžer.

On se trenutno brine o karijeri brojnih poznatih boraca, a svakako su najpoznatiji Khabib Nurmagomedov, Kamaru Usman, Justin Gaethje...

Sada je pod njegovim vodstvom i još jedan sjajan borac. To je čečenska mašina Khamzat Chimaev čovjek koji je u nešto više od dva mjeseca odradio spektakularne tri borbe u UFC-u.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFWeis7l61T/[/instagram]

Iako je Abdelaziz ranije prozivao Chimaeva tvrdeći da on ima gomilu takvih boraca, nije odbio saradnju sa njim i on se sada brine o karijeri čudesnog Čečena.

Sinoć je Khamzat došao do devete pobjede u profesionaloj karijeri i nakon samo 17 sekundi je brutalno nokautirao Geralda Meerschaerta.

Ubrzo će imati novi izazov, a protivnik će mu biti legendarni Damian Maia.

Top Komentari

Penderinos
Podsjeća me na khabiba
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi