Udarac kakav još niste vidjeli u MMA borbama...

Brazilcu oduzet jedan bod

Udarac kakav još niste vidjeli u MMA borbama...

Brazilski borac Jorge Kanella izgubio je bod tokom MMA borbe zbog vrlo bizarnog razloga.

Naime, tokom eventa u Londonu, na kojem se Kanella borio protiv Alfieja Davisa, došlo je do vrlo nezgodnog udarca od strane brazilskog borca.

On je svog protivnika udario nožnim prstima u vrlo nezgodno mjesto dok je ovaj ležao na podu, a takve stvari se ne viđaju često ili se ne dešavaju gotovo nikad tokom MMA borbi.

Upravo zbog tog poteza sudac je odlučio oduzeti jedan bod Kanelli koji je kasnije izgubio meč sudijskom odlukom nakon tri runde.

Nakon meča Brazilac, koji inače ima ugovor s Bellatorom na godinu dana, nije bio sretan zbog sudijske odluke.

"Udario sam ga u guz*cu i to je normalno. To nije zabranjen potez. Ako ste gledali vidjeo, mogli ste vidjeti da ga nisam udario tamo gdje on kaže da jesam. Pogledajte video, udario sam ga u guz*cu", ponavljao je brazilski borac.

O čemu se zapravo radi pogledajte u našem video prilogu:

Top Komentari

makelele
Udario ga u Čmarovski...dihtung mu stavio haha
0 0
Posi
Da udario si ga u čmar majmune prljavi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi