Udarac za laku noć: Nokaut kakav sigurno nikad niste vidjeli

Horor nokaut

Udarac za laku noć: Nokaut kakav sigurno nikad niste vidjeli

S. Grebović
Teme:

Na UFC 238 događaju koji je sinoć održan u Chichagu viđen je jedan od najbrutalnjijih nokauta u ovom sportu.

U borbi za titulu u ženskoj konkurenciji u srednje lakoj kategoriji susrele su se Valentina Shevchenko i Jessica Eye. 

Shevchenkova je nokautitala Amerikanku već u drugoj rundi snažnim udarcem nogom u glavu i na taj način odbranila titulu, a mediji su nazvali ovaj udarac "Scary knockout"

Zanimljivo, Kirgistanka važi za jednu od ljepših boraca, ali je i izuzetno opasna. Zaštitni znak joj je  ni manje ni više nego trbušni ples, kojim slavi svoje pobjede pobjede.

Kada ne pleše uz muziku Valentina se opušta pucanjem. Omiljeno oružje joj je tompson, a na časove pucanja odlazi sa svojim dečkom koji je prisutan na svim njenim borbama gdje joj pruža maksimalnu podršku.

Brutalni nokaut pogledajte na ovom video linku:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.