Nokaut kakav se ne pamti i to na pet sekundi prije kraja borbe

Bahamondes slavio

Nokaut kakav se ne pamti i to na pet sekundi prije kraja borbe

Edmir Škorić
Teme:

Pet sekundi prije kraja borbe viđen je strašan nokaut.

Borba između Ignacia Bahamondesa (12-4) i Roosevelta Robertsa (10-3) u Las Vegasu bila je itekako uzbudljiva.

Od početka je Bahamondes pokazivao da je bolje pripremljen za borbu. Nanio je rivalu nekoliko udaraca u tijelo i u potpunosti ga oslabio. Nastavio je u tom intenzitetu, ali nije uspio da slomi Robertsa.

Bilo je jasno da će njemu pripasti pobjeda, no dok je publika čekala kraj, pet sekundi prije nego će biti borba gotova, Bahamondes je strašnim nokautom sredio svog rivala.

Čileanac je savršenim udarcem patosirao protivnika i stigao do velike pobjede.

Ovo će zasigurno biti kandidat za nokaut sezone. Zasad je poznato da je to bio najbolji nokaut na UFC eventu Vegas 34. Ignacio Bahamondes je na kraju zradio 50.000 dolara.

Top Komentari

dinass
Sigurno jedan od najljepsih nokauta koje sam vidjeo,pogotovo sto je nogom i to u bradu,obicno udarac padne iza vrata.
4 0
user1583752673
Ko u filmovima covjece!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi