Ukrajinka s ogromnim grudima ulazi u oktagon: Kreću treninzi, meč u septembru

S njom neće biti nikome lako

Ukrajinka s ogromnim grudima ulazi u oktagon: Kreću treninzi, meč u septembru

Midhat Šljivak

Mila Kuznetsova, 32-godišnja ukrajinska blogerka, odlučila je da uđe u MMA svijet.

Vlasnica jednih od najvećih grudi na svijetu želi da uđe u MMA svijet i uskoro ide na pripreme.

"Čim se internacionalni letovi otvore idem na Tajland gdje ću početi pripreme za meč. Trenirat ću pod nadzorom MMA borca Askara Mozharova, kojeg zovu ukrajinski McGregor zbog stila borbe", rekla je Mila.

Borbu bi ova 32-godišnjakinja trebala imati u septembru. Na nju je pozvala i Conora McGregora, ali teško da ćemo ga tamo vidjeti.

Bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će Mila s ogromnim grudima uspjeti da se snađe u MMA svijetu.

Top Komentari

Penderinos
Kako bih ja rado ušao u oktagon sa njom, ne bi joj iz ruku pustao dojke, a ovi sto se stalno bune kad se objavi pravi hetero-članak o zgodnim trebala mora da su *****i ili pitchke u životu nisu vidjeli
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti