Spahović se vraća u kavez nakon osam godina, svi pričaju o objavi Vase Bakočevića za bh. zvijer

Spektak u Sarajevu zakazan za 16. decembar

Spahović se vraća u kavez nakon osam godina, svi pričaju o objavi Vase Bakočevića za bh. zvijer

Endin Čaušević

Tomislav Spahović prije nekoliko dana najavio je povratak na MMA scenu, a idućeg mjeseca će se boriti u Sarajevu protiv Mirana Fabjana, te se tom prilikom na društvenim mrežama oglasio i Vaso Bakočević.

U Beogradu je prije nekoliko dana održan FNC event, a upravo je Bakočević bio u centru pažnje jer je imao glavnu borbu te večeri protiv Francisca Croate Barrija koji ga je pobijedio već u drugoj rundi.

Bakočević je danima najavljivao kako će nokautirati i poraziti Croatu u revanšu, ali ga je Argentinac "ugušio" u drugoj rundi zbog čega je Crnogorac na kraju predao meč.

No, u centru pažnje te večeri našao se i bh. borac Tomislav Spahović koji se pojavio u oktagonu i oduševio je sve potvrdom da se nakon osam godina vraća u MMA sport i da je novi meč već zakazan.

Spahović će se na veliku scenu vratiti 16. decembra i tu u Sarajevu gdje će se održati FNC 14, a bh. borac će se boriti protiv legendarnog Mirana Fabjana iz Slovenije.

Oglasi

Nakon što je potvrđeno da će Spahović i Fabjan imati okršaj u Sarajevu na društvenim mrežama oglasio se upravo Bakočević.

Crnogorac je oduševljen povratkom Spahovića na veliku scenu, te je dao podršku našem borcu i poručio da će doći u Sarajevo da prati meč ukoliko mu to obaveze dozvole.

"Ajmo Spaha brate!!! Ovo će biti dobra tuča na sljedećem FNC-u u Sarajevu. Ako ne odem u Rusiju sa Jokerom dolazim da ovo gledam", poručio je Bakočević.

Opis nije dostupan.

Fabjan je poručio Spahoviću da će ga nokautirati 16. decembra pred njegovom publikom, ali ni bh. borac nije ostao dužan Slovencu.

"Prozivka statusima mog protivnika je smiješna. Ako misli da me može time prepasti ili slično grdno se vara, samo u meni budu veću zvijer. Neću 'lajati' niti prijetiti, ostat ću dostojan u sportskom maniru. Ja ću svoje pokazati djelima u kavezu", jasan je Spahović.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CzR4PGSo8b3/[/instagram]

Uskoro će biti poznat i kompletan raspored borbi. Očekuje se nastup još nekoliko bh. boraca i vidjet ćemo kako će to sve 16. decembra u Sarajevu izgledati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti