8

Komentari (8)

Realno01
Jel vam sada malo više jasno o kakvom se portalu radi.Bojkotovati ovo treba pod hitno
Hanibal
Pozivan ovaj portal da prestane s pisanjem o ratnim zlocincima, njihovim potomcima i obozavaocima. Vjecno zivjela nasa hiljadugodisnja Bosna i Hercegovina!
Dtox
Moze sa mnom 1 na 1 pristajem bez dinara.
BosnaH
Fujj smecari jedni
vedin
Vi ste debilski portal!!!
Bobinho1987
Sto promovisete ovo cetnicko g...o,kojem je otac ubijao muslimane po cijeloj Bosni i Hercegovini,je li mu mama opet kupila pobjedu,ovaj mongoloid nam kvari nasu seher Banja Luku
Asam85
Kakvo je ovo smeće od portala. Da li imate imalo dostojanstva i mozga. Zašto vam treba da vam ljudi spominju familiju u negativnom kontestu, stoko idiotska.
Mel_Glupson
Vidi četaljskog portala sto promoviše četalja ..otac i mati mu ubijali muslimane bošnjake a ovi ga promovišu..mamicu vam četaljsku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti