Veoma hrabar lopov: Anthony Joshua ostao bez Range Rovera

Platio ga čak 200.000 funti

Veoma hrabar lopov: Anthony Joshua ostao bez Range Rovera

Endin Čaušević

Prvak teške kategorije Anthony Joshua prijavio je policiji da je njegov Range Rover ukraden ispred kuće njegovog rođaka u Londonu.

Joshua je kod rođaka boravio nekoliko sati, a kada je krenuo kući shvatio je da njegovo auto nije tu gdje ga je ostavio. U početku su mislili da se neko zeza s njim, ali su veoma brzo shvatili da je njegov Range Rover koji ga je koštao preko 200.000 funti ukraden.

Britanski bokser je odmah kontaktirao policiju u nadi da će pronaći njegov automobil koji je urađen specijalno za njega. U izjavi za engleske medije Joshua je potvrdio da je njegov automobil ukraden, te je poručio da je to veoma hrabar lopov jer se ne bi sigurno dobro proveo da su ga uhvatili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti