10

Komentari (10)

Bronson94
Dajte mu neku nagradu za ova ubojstva, vratite mu pojaseve
Mackintosh
Ovaj se samo slika. Dok drugi ginu i ratuju. Uskoro si i ti jarane duha-duha. Pitanje je samo hocel te zakacit metak il granata.
Zulfikar
Nema ovdje borca vjerujte mi na rijec jer tko god da se eksponira javno jos u uglancanoj uniformi znajte da je pozadina. Znam kamaru logisticara ali danas kada pricaju rekao bih da su diverzanti.
Twista
Jeste odbrana prijatelju! I mi smo se branili, pa smo odgovarali po sudovima, ne bi se trebao hvaliti sa ovim…ali opet to je moje misljenje. A najgire je sto ce stradati oni koji nece i nisu pucali. A ostati zivi oni koji su oravili najvece probleme!
Pajkan
U ratu I borbi jedino bogu odgovaras. On sa tenkom...puskom na tebe.Da ga neces cvijecem. Nisu svi vlahadija pa civile u zarobljenike ubijaju.
Twista
@Pajkan sve stoji, slazem se. Ali znas kako je moj stari u ratu rekao, vidi mi se branimo samo, a sutra cemo odgovarati sto se branimo! I tako je i bilo…a da se hvalis koga si ubio i koliko, mislim da nije primjereno, a odbit ce mu se sutra o glavu!
King_Kenny
...tako je majstore,samo rokaj...Vladimir Klicko se svojevremeno slikao i sa pokojnim generalom Divjakom,sjecam se da su djikani i tada kmecali.
Malmi_Suomi
Tako je @King_Kenny u pravu si sve što si napisao.
I moj stav : SAMO ROKAJ KLIČKO BRANI SVOJ GRAD I SVOJU DOMOVINU
HamzaVojvoda
@Malmi_Suomi tebi fajzer dovoljan samo se raspadaj smradu. Bas si me nedostajo. Vidim sve tvoje "borce" *****ase su banovali samo si jos ti osto smecaru
Malmi_Suomi
@HamzaVojvoda pleme ti smećarsko yebem mani se mene i ne diraj me dok te ne diram.
Što me ne bi bilo?
Pljujem po svojim ( s koji su moji)... moji su normalni ljudi koji ne vole rat i srbskochstnicko vodstvo kao i tebe kljusino i naravno ove BH političare jer su fujjj svi i naravno uzp raju iz susjedne zemlje. A ti glupsone tebi pfajzer treba u oko zabiti , dođi meni ne ni mi bio prvi put -:)))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.