Kličko pomaže svojoj zemlji

Bivši svjetski šampion spreman za rat

11

Komentari (11)

Ma Klicko ostavi se Mitraljeza trebaju nam tvoji Komentari ovdje na Portalu
Bereta
Mogu se oni naslikavati dok jos nije rat poceo,tako su se mnogi i kod nas naslikavali dok su poceli meci oko glave da fijuču i oni su dali petama vijetra a tako ce i ova braca Klicko isto uraditi
denimen9
Ako su ga tvoji nabrali 92' ne znaci da ce i braca Klicko
Bereta
Moji su nabrali iz Slovenije nazad u Bosnu,za razliku od tvojih vjerovatno,posto je krajina bila u okruzenju nisu mogli doci kuci nego preko splita zavrsili u Travniku u 17 krajiskoj,mojima je bilo bitno braniti drzavu,nije bitno jel to u Travniku,Jajcu, sarajevu ili Bihacu,seronja jedan
makelele
Ovo je isto kao kad bi Kanada ili Meksiko htjeli da postanu pro-ruski. Ameri bi osvojili Kanadu/Meksiko za pet minuta. Isto sad ce ovako Rusi pregaziti Ukrajinu kao plitak potok, ako Klicko i kompanija se budu igrali sa vatrom.
Zoilomas
@Bikonja ne brini brate ima cetnika na svaku stranu. To sto zive u zabludi je bolje po nama.
Malmi_Suomi
Kličko brat. Ovako je i 5 motorizovana engleska obranila BiH-:)
Husrefbeg22
Ako je domovina ugrozena trema je braniti. Agresori se ne zaustavljaju rijecim avec mecima. Stoga ovaj cin boksera gledam kao potpuno profesionalan i patriotski. A mozemo li mi na primje zamisliti 'naseg' Dzumhura da se uniformise i stane u odbranu BiH od eventualne agresije iz Srbije??
BogatiDijasporac
Dzumi je okupirao srpske silikonke.
denimen9
Dzumi da se bori dok ti bacas glupe komentare, e ne to tako...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.