Stari poznanik sreo Khabiba: Sjećaš li se kad si me zvao na ulicu kako bi me prebio?
Foto - Screenshot

Ruski borac nedavno imao srdačan susret sa Khabibom

Stari poznanik sreo Khabiba: Sjećaš li se kad si me zvao na ulicu kako bi me prebio?

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov završio je profesionalnu MMA karijeru sa perfektnim skorom od 29-0.

Dagestanac je bez ikakve dileme jedan od najboljih koji se ikada pojavio u svijetu mješovitih borilačkih vještina i rijetki su oni koji su ga uspjeli ugroziti u oktagonu.

Van oktagona Khabib je uglavnom miran, ali u prošlosti je imao nekoliko ispada na koje nije ponosan i zbog kojih se kaje.

Ruski borac Vyacheslav Vasilevsky (32) je u nedavnom razgovoru sa Khabibom otkrio da ga je The Eagle pozvao van dvorane na obračun, kako bi riješili određene stvari.

Desilo se to 2012. godine u New Jerseyju. Tokom jednog od treninga došlo je do konflikta između njega i Khabiba kojeg se obojica sjećaju nakon gotovo deset godina.

Oglasi

"Ne sjećam se da smo se vidjeli nakon američke epizode. Sjećaš li se kad smo bili u New Jerseyju kada si me pozvao vani da me prebiješ?", pitao je Vasilevsky Khabiba.

The Eagle je na to dodao: "Da, da. Nisi izašao".

Vasilevsky je potom istakao da je imao namjeru da izađe, ali da mu to nisu dopustili ostali, ali da se uvijek sjeća te situacije.

Ni Khabib je nije zaboravio, ali ratne sjekire su odavno zakopane i njihov susret je donio zaista srdačan pozdrav.

Vyacheslav Vasilevsky je u karijeri odradio ukupno 43 borbe, a ima omjer od 35 pobjeda i osam poraza. Bori se u srednjoj i poluteškoj kategoriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi