Haos u LA-u, zamalo tuča Furyja i Wildera, a onda kada se kamere ugase...
Foto: Screenshot

Wilder 1. decembra brani svoj pojas WBC prvaka u teškoj kategoriji

Haos u LA-u, zamalo tuča Furyja i Wildera, a onda kada se kamere ugase...

Dva teškaša koja će se uskoro boksati za pojas WBC prvaka svijeta, Deontay Wilder i Tyson Fury su odradili i posljednju press konferenciju na promotivnoj turneji.

Meč u kojem će Wilder braniti pojas je zakazan za 1. decembar u Staples Centru, a tokom sinoćnje konferencije u Los Angelsu je izbio pravi haos.

Pljuštale su uvrede, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna između dva neporažena boksera. Ili se barem tako činilo.

Iako je sinoćnja konferencija bila najvatrenija, uvrede su se mogle čuti i na prethodnim. Ipak, sve je to čini se šou za kamere i "pumpanje" atmosfere pred meč pošto bi se uoči i nakon konferencija Wilder i Fury ponašali maksimalno profesionalno i puni poštovanja jedan prema drugome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi