Wilderov izraz lica kada je Fury ustao u 12. rundi je hit na internetu!

Mislio da ga je nokautirao

Wilderov izraz lica kada je Fury ustao u 12. rundi je hit na internetu!

E. Čaušević

U Los Angelesu sinoć je održana spektakularna borba između Deontayja Wildera i Tysona Furyja koja je na kraju završena bez pobjednika.

Ljubitelji boksa mogli su uživati u spektakularnoj borbi za naslov WBC prvaka teške kategorije. Iako su mnogi očekivali da će Fury slaviti jer je više pokazao, na kraju su sudije odlučile da meč završi neriješeno. Fury se vratio zaista u velikom stilu i sigurno je da Wilder nije očekivao takav otpor.

Ipak, Wilder je u 12. rundi mogao sve da završi kada je srušio Furyja na pod i mnogi su pomislili da ga je nokautirao, no ostali su u šoku kada se Britanac ustao i nastavio borbu. Wilderov izraz lica kada je vidio da Fury ustaje govori više od hiljadu riječi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi