Za koji tim navija Tyson Fury?
Gipsy King je u karijeri odradio ukupno 28 borbi, 27 ih je dobio, a zadnja protiv Deontayja Wildera za naslov prvaka svijeta je završena neriješeno

Iz Los Angelesa direktno na utakmicu

Za koji tim navija Tyson Fury?

M. Šljivak

Tyson Fury je u meču protiv Deontayja Wildera još jednom pokazao da je među najboljim bokserima današnjice.

Fantastični Britanac je dobro "isprašio" WBC šampiona, ali na kraju su sudije odlučile da meč boduju neriješeno.

Nakon meča Fury je odmah odletio kući, a sinoć se našao na Old Traffordu gdje je gledao meč engleske Premier lige između Manchester Uniteda i Arsenala.

Fury je veliki navijač Crvenih đavola sa Old Trafforda. Sinoć se pojavio sa šalom ovog tima, a nada se kako će se novi meč protiv Deontayja Wildera održati upravo na Teatru snova.

Menadžer Frank Warren je želio da se revanš održi u Londonu, gdje bi Wildera ugostili na Emiratesu ili Wembleyju, ali kod Furyja samo Old Trafford dolazi u obzir.

"Rekao sam 'ne" Franku Warrenu kada je spomenuo stadion Arsenala. Želim meč na Old Traffordu i nadam se da ćemo ga uspjeti organizovati ovog ljeta.

Fury je na poluvremenu pozdravio navijače Uniteda od kojih je dobio velike ovacije sa tribina.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi