Zavirite u skromni dom Tysona Furyja: Kralj Cigana živi poseban život

Nije zaluđen luksuzom

Zavirite u skromni dom Tysona Furyja: Kralj Cigana živi poseban život

Midhat Šljivak

Tyson Fury je bez ikakve dileme trenutni broj jedan u svijetu boksa.

Novi WBC prvak svijeta teške kategorije nije previše opterećen svijetom luksuza, pa za razliku od velikih zvijezda on živi u mnogo skromnijem domu.

Njegova kuća u Morecambeu vrijedi oko 550.000 funti, a Tyson u njoj živi sa suprugom Paris i petero djece.

Kuća sadrži pet soba i četiri kupatila. Naravno, poseban kutak je opremljen trofejima koje je Fury do sada osvojio, a u jednom dijelu su osvojeni pojasevi i velika fotografija nakon meča s Vladimirom Kličkom.

"Ljudi me pitaju, zašto ne živitš u Americi - Kaliforniji? Zašto bih? Zašto bih napustio moju zemlju zbog malo novca i nešto slave. Nikada ne bih otišao odavdje, jer mi je prelijepo. Da je vrijeme bolje, svaka kuća bi vrijedila više od milion funti", rekao je Fury.

Fury na računu ima oko 100 miliona funti, ali očigledno da mu nije previše stalo do luksuza. Njegova kuća je sasvim normalna, a on čini sve kako bi što više vremena proveo s porodicom.

Tako u dvorištu ima čak i cigansku kočiju, a prije nego što je počeo život sa suprugom Paris, živio je s ocem u jednom od karavana i putovao je kroz Veliku Britaniju.

Top Komentari

Edward NewGate
Zavirite i onda postave 4 slike, a o video klipovima koje postavljate da ne pricam..
6 0
Samo_Realan
Svaka čast mangupe, al imas dobru ženu uhhh baš je ****zovna
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi