10 klubova koji bi na ljeto mogli ostati bez najvećih igrača

10 klubova koji bi na ljeto mogli ostati bez najvećih igrača

Wolfsburg - Kevin De Bruyne

A. Haznadarević

Čini se da bi ovo ljeto moglo donijeti jako turbulentan prelazni rok u kom bi brojne zvijezde mogle promijeniti klubove. Ne dešava se toliko često da neke od najvećih zvijezda fudbala nemaju siguran status u svojim klubovima, pa glasine o njihovoj eventualnoj promjeni dresova znatno dobijaju na težini i ozbiljnosti. Iako su sve te stvari daleko od realizacije, stavovi čelnika klubova i navijača, te ogromni novci koji bi mogli biti zarađeni, sljedećih 10 klubova bi moglo odvojiti od njihovih velikih zvijezda.

Belgijski ofanzivni veznjak kog se Chelsea olahko odrekao, u redovima Wolfsburga igra svoju sezonu karijere, što je odmah probudilo želju oba Manchestera i Bayern Münchena da ovu vrhunsku klasu ofanzivnog veznjaka dovedu u svoje redove. Zbog toga, male su šanse da Wolfsburg odoli izdašnim ponudama koje će zasigurno s prvim danom otvaranja transfer roka stići na njihovu adresu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.