A, svi smo se nadali da će to biti Edin Džeko: Morata stigao na ljekarske preglede

Španac se vratio u Staru damu

A, svi smo se nadali da će to biti Edin Džeko: Morata stigao na ljekarske preglede

E. Čaušević

Španski napadač Alvaro Morata doputovao je sinoć u Torino, a već danas bi trebao potpisati ugovor s Juventusom.

Morata u Juventus stiže na posudbu do kraja sezone iz Atletico Madrida, a Stara dama će imati šansu narednog ljeta da otkupi njegov ugovor za 35 miliona eura. To znači da od dolaska Edina Džeke nema ništa, te da će Morata biti nova "devetka".

U Juventusu više nisu mogli da čekaju Džeku i rasplet situacije s Romom, te su ekspresno postigli dogovor s Atletico Madridom oko dolaska Morate.

Španac je jutros stigao na ljekarske preglede gdje ga je dočekao veliki broj novinara i fotoreportera, ali i navijača. Morata se vraća u Juventus nakon što je na ljeto 2016. godine otišao u Real Madrid.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
Potrcko mali,pojma ovaj s fudbalom nema
3 2
Doprvaci
Amar Osim protestuje ispred ambulante.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi