Aaron Lennon odlazi na posudbu u Watford
Foto: EPA

Stršljenovi u razgovorima s Evertonom

Aaron Lennon odlazi na posudbu u Watford

Britanski mediji prenose da je Watford i zvanično stupio u kontakt s Evertonom kako bi fudbalera Karamela, Aarona Lennona, doveo na posudbu u svoju ekipu.

Špekulacije da će Lennon dres Evertona zamijeniti onim Watforda traju već neko vrijeme, a sada se čini da će se to zaista desiti, iako će Lennon i dalje ostati pod ugovorom s klubom iz Liverpoola.

Iskusni 30-godišnji krilni fudbaler je propustio kraj prošle sezone zbog mentalnog poremećaja izazvanog velikom količinom stresa, ali se uspio vratiti na fudbalske terene tokom priprema Evertona, a na prijateljskoj utakmici protiv Twentea je uspio postići i pogodak.

Osim Watforda interes za iskusnog Lennona je pokazao i Birmingham, ali se Stršljenovi čine bližim njegovom angažiranju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, u Evertonu su otvoreni saslušati sve ponude za svog fudbalera koji je na Goodison Park stigao 2015. godine i od tada odigrao 58 utakmica.

U Watford su već stigli Will Hughes, Nathaniel Chalobah, Daniel Bachmann i Kiko Femenia, a trener ekipe Marco Silva, prije isteka prelaznog roka, želi dovesti još najmanje dva pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi