5

Komentari (5)

Ade1
Arsenal ulaže u ženski tim tu su 5-6 nemoze biti bolje
user1585859035
Puna ekipa zvijezda ovaj Arsenal ?
DR_GAZiJA
Podrska za UPRAVU AR678ALA..SJAJAN posao RADE..prodali su golmana koji je u TOP 5 golmana u ENGLESKOJ(Martinez)..ali zato su mu doveli ADEKVATNU ZAMJENU u vidu Ramsdalea, koji je ODVEO SHEFFIELD U CHAMPIONSHIP sa samo primljenih 63 gola..cestitke, i sto brze da postane BROJ 1 u novom klubu..a sada juris na 9 mjesto sa BIVSOM 6 opcijom u Realu(Odeegardom)..FOKUS, FOKUS..Sellam i sportski pozdrav..
IMPERATOR
Prodali Martineza za 17 miliona koji je barem 3 puta bolji golman od ovog i za ovog glupana dali duple pare. To može samo glupa Arsenalova uprava. Bravo glupani!
hotonjskimaher
Da Bog sacuva sta rade od kluba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.