Arsenal ponudio Barceloni zanimljivu razmjenu igrača, ali Katalonci su to odbili

Zna se šta je prioritet

Arsenal ponudio Barceloni zanimljivu razmjenu igrača, ali Katalonci su to odbili

E. Čaušević

Pierre-Emerick Aubameyang bi do kraja ljetnog prelaznog roka mogao napustiti Arsenal.

Aubameyang je prethodnih sezona ponajbolji igrač londonskog kluba, ali čini se da je izgubio status koji je imao u Arsenalu zbog čega se sve više špekuliše o njegovom odlasku.

Engleski mediji objavili su sinoć da u Arsenalu pokušavaju pronaći način kako da se riješe Aubameyanga, te da su čak ponudili Barceloni zanimljivu razmjenu.

Naime, Arsenal je ponudio mogućnost Barceloni da u svoje redove dovede Aubameyanga, a da u suprotnom pravcu dođe Philippe Coutinho na kojeg očito Ronald Koeman neće računati.

Ipak, iz Barcelone su ekspresno odgovorili na ovu ponudu Arsenala i poručili su da nisu zainteresovani u ovom trenutku.

Coutinho će prema svemu sudeći ostati u Barceloni i naredne sezone, a iz kluba su poručili da im je trenutno prioritet da probaju prodati Samuela Umtitija i Miralema Pjanića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, na transfer listi nalazi se i Clement Lenglet i to su igrači koje je Barcelona spremna pustiti i nije im u cilju da više dovode nova pojačanja ovog prelaznog roka.

Pored Aubameyanga špekuliše se da Arsenal želi prodati i Alexandrea Lacazettea, te je sigurno da će biti zanimljivo vidjeti šta će napraviti do kraja ljetnog prelaznog roka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi