U Arsenalu proveo 11 godina, a sada će im zabiti nož u leđa

Iz Juventusa u Tottenham?

U Arsenalu proveo 11 godina, a sada će im zabiti nož u leđa

E. Čaušević

Aaron Ramsey će na kraju ove sezone najvjerovatnije napustiti ekipu Juventusa.

Ramsey je u Juve stigao na ljeto 2019. godine kao slobodan igrač iz Arsenala, ali u Torinu nije uspio baš da opravda očekivanja.

Već su se pojavile špekulacije da će Velšanin napustiti Staru damu i da će se na ljeto vratiti u engleski Premiership.

Tuttomercato je objavio danas da se Ramsey nalazi na meti Tottenhama koji je pokazao interes da dovede iskusnog veznjaka u ovaj tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, ukoliko Ramsey pristane na to zabit će nož u leđa Arsenalu u kojem je proveo veći dio svoje karijere, a navijači Topnika ne praštaju odlaske u redove ljutog rivala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi