Salihamidžić spremio veliku razmjenu za ljeto, odlučio iskoristiti svoje dobre odnose

Bayern i Juventus u centru pažnje

Salihamidžić spremio veliku razmjenu za ljeto, odlučio iskoristiti svoje dobre odnose

E. Čaušević

Njemački mediji pišu da je Hasan Salihamidžić spremio zanimljiv transfer na kraju ove sezone.

Naime, Bild je objavio danas da je minhenski klub zainteresovan za veznjaka Juventusa, Rodriga Bentancura, te da će učiniti sve da ga dovedu na kraju tekuće sezone.

Bavarci žele da osvježe vezni red za novu sezonu, a Salihamidžić vjeruje da bi Bentancur bio pravo pojačanje.

Navodno, u Bayernu čak razmišljaju da ponude Juventusu razmjenu igrača i da u sve to uključe Leona Goretzku što sigurno bi bilo itekako primamljivo za Staru damu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Goretzka ima ugovor do ljeta 2022. godine i jasno je da u Bayernu ne računaju ozbiljnije na njega jer mu još nisu ni ponudili nastavak saradnje iako je dosta dobar ove sezone.

Navodno, Salihamidžić je već uspostavio kontakte s klubom u kojem je igrao i pokušat će iskoristiti dobre odnose s njima kako bi došao do cilja.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Vi Čauševići familijarno niste normalni.
16 0
Marco_Materazzi
hahaha pa bentacurova mama ne bi mijenjala goretzku za njeg, kamo li ko drugi
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije