Voditeljica zaplakala nakon poraza Uniteda, Carragher je "izazivao"

Zanimljivo je bilo u studiju CBS-a

Voditeljica zaplakala nakon poraza Uniteda, Carragher je "izazivao"

Haris Zilić

Villareal je savladao Manchester United u finalu Evropa lige nakon boljeg izvođenja penala.

Penali su otišli do 11. serija, a golmani su presudili.

De Gea je bio tragičar Uniteda jer je promašio penal i slavlje Villareala je moglo početi.

Navijačima Manchester Uniteda teško je pao ovaj poraz, a među njima i voditeljici Kate Abdo, koja je emotivno reagovala u studiju CBS-a nakon De Geinog promašaja.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

U studiju je bio i legendarni fudbaler Liveproola Jamie Carragher koji je komentarisao utakmicu, a nakon što je Abdo zaplakala, Carragher je imao "škakljiv" komentar.

"Moraš biti neutralna. Ne smiješ pokazivati emocije, bez obzira da li je tvoj klub pobijedio ili ne", rekao je nasmijani Carragher.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FRLegioen
A Carragher je baš bio neutralan
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi