Scena igrača Manchester Uniteda sa dodjele medalja razočarala je mnoge: Rijetki su ispali gospoda
Foto - Screenshot

Samo nekoliko njih je zadržalo medalju na prsima

Scena igrača Manchester Uniteda sa dodjele medalja razočarala je mnoge: Rijetki su ispali gospoda

Midhat Šljivak

Manchester United nije uspio da osvoji trofej Evropske lige.

U finalu je od Crvenih đavola nakon penala bolja bila ekipa Villarreala, koja je slavila rezultatom 11:10 (1:1).

Tragičar je golman David de Gea. On je promašio odlučujući penal, pa je Villarrealu omogućio osvajanje trofeja i plasman u Ligu prvaka.

Nakon utakmice igrači Manchester Uniteda bili su veoma razočarani, a tome svjedoči scena sa dodjele medalja.

Gotovo svi fudbaleri tima sa Old Trafforda skinuli su utješnu medalju odmah nakon što su je dobili i svega nekoliko fudbalera ju je ostavilo oko vrata.

Među onima koji su ostali veliki i u porazu su bili Edinson Cavani, Alex Telles, rezervni golman Lee Grant, ali zaista nije lijepa slika vidjeti da većina fudbalera odmah skida medalje sa vrata, pa makar one bile i utješne.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Velikan sa Old Trafforda već je četiri godine bez trofeja. Ole Gunnar Solskjaer još uvijek ne zna za slavlje sa Crvenim đavolima i sigurno da navijači ne mogu biti zadovoljni.

Posljednji pehari koje je engleski gigant podigao bili su EFL Kup i Evropska liga 2017. godine pod vodstvom Josea Mourinha.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArmiNN
Glupost od članka...ne znam baš koliko bi Liverpool,Bayern,United,Real itd imali osmjeh i sve zbog utješne medalje,jbg razočarenje je veliko al to je fudbal,isto kao Liverpool Real 1:3 Liverpool u svemu bolji,ali dvije greske i kraj jbg to je fudbal,sretno svima u narednoj sezoni
4 3
Mele
De Gea nije 5 godina odbranio nijedan penal. samo da se zna..Ole prvu izmjenu radi 10 minuta prije kraja produzetka, zadnje u nekoliko zadnjih minuta, s****o se, drugo poluvrijeme bio je United bolji, u produzetcima, nula, nista , nema motora, pogona, sve stalo. Bruno, Rashford, Pogba, slabi totalno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti