Abidal i društvo krenuli po Neymara!

Otputovali za Pariz

Abidal i društvo krenuli po Neymara!

Endin Čaušević

Saga oko brazilskog fudbalera Neymara će sigurno završiti u narednih nekoliko dana i bit će poznato da li će ostati u PSG-u ili ne.

Neymar se već neko vrijeme povezuje s povratkom u Barcelonu, a čak postoje priče da bi karijeru mogao nastaviti u Real Madridu. No, jedino je jasno da Brazilac nije sretan u PSG-u i da se kaje što je prije dvije godine napustio Barcu.

Katalonski klub već je slao nekoliko ponuda Parižanima za Neymara, ali je PSG sve to odbio. Oni traže ogroman novac za igrača kojeg su prije svega dvije godine platili rekordnih 222 miliona eura.

Međutim, u Barceloni ne odustaju i imaju još samo nekoliko dana roka da pokušaju dovesti Neymara jer ljetni prelazni rok završava 2. septembra. Novinar Gerard Romero objavio je jutros da su Barcini predstavnici krenuli u zadnji pokušaj da dovedu Neymara.

On je na svom Twitter profilu objavio da su Eric Abidal, Oscar Grau, Javier Bordas i Andre Cury u 7:30 jutros otputovali za Pariz privatnim letom, a u 12 sati bi trebali imati sastanak s čelnicima PSG-a.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon ovog sastanka konačno bi trebalo biti poznato da li će se Neymar vratiti u Barcelonu ili će ostati u PSG-u.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi