"Ansu Fati se žalio na bol u stopalima, a kada sam vidio njegove kopačke bio sam šokiran"

Valdes je znao u čemu je problem

"Ansu Fati se žalio na bol u stopalima, a kada sam vidio njegove kopačke bio sam šokiran"

Endin Čaušević

Mladi fudbaler Barcelone, Ansu Fati, debitovao je za prvi tim katalonskog  kluba sa samo 16 godina.

Fati je postao drugi najmlađi debitant u historiji kluba, a šansu je dobio nakon što je Ernesto Valverde imao velikih problema s povredama njegovih napadača.

Ovaj tinejdžer iz Gvineje-Bisau je član juniorskog tima Barce, a očekuje se da ovu sezonu provede u Barci B. Fati je još uvijek dio Juventul A ekipe koju s klupe predvodi Victor Valdes.

Valdes je nakon debija mladog igrača otkrio da je Fati na početku priprema imao čudnih problema sa stopalima, a onda su svi shvatili da je to zbog kopački.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ansu Fati je došao na pripreme Juventil A ekipe i imao je veliku bol u stopalima. Tražio sam odmah do njega da mi pokaže svoje kopačke. Kada je to uradio vidjeli smo da su one katastrofalne i bile su uzrok bola u stopalima. Odmah je dobio nove kopačke i bol je nestala", rekao je Valdes i dodao.

"On je vrlo jak, brz i neustrašiv. Moramo mu dati potpunu slobodu da bi sve moglo ići svojim tokom. Osim toga, posjeduje sjajan karakter i ubojit je u blizini protivničkog šesnaesterca".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Svasta na ovome svijetu. Potpises za Barcelonu a nemas dobre kopacke
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi