Abledhak Nouri tek sada vidi kakve prijatelje ima!

Nije zaboravljen

Abledhak Nouri tek sada vidi kakve prijatelje ima!

Admin Čaušević

Tužna sudbina Abdelhaka Nourija je poznata manje-više. Pri godine u prijateljskoj utakmici Ajaxa i Werdera iz Bremena ovaj mladi fudbaler doživio je srčani udar na terenu. 

Nouri je pretrpio oštećenja na mozgu zbog kojih je više od dvije godine bio u komi i više nikad neće zaigrati fudbal, međutim za njega će to uraditi ili rade njegovi prijatelji.

Naime, mnogi saigrači iz tadašnje ekipe Ajaxa prilikom potpisa za novi klub uzimaju broj 34. Posljednji koji je to uradio bio je Donny Van de Beek.

Philippe Sandler, Amin Younes, Patrick Kluivert, Kevin Diks i Joel Veltman su igrači koji su u prošlosti također uzeli broj 34 iz poštovanja prema Nouriju.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Inače, Nouri se proljetos probudio iz kome u kojoj je bio skoro tri godine i sigurno može biti ponosan na sebe i lojalnost svojih prijatelja iz tadašnjeg generacije Ajaxa.

Top Komentari

tuzlaak
kako ste nepismeni i retardirani
2 3
blabla96
Patrick Kluivert????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi