Abramovič donio odluku o Hazardu

Prodaje ga na ljeto

Abramovič donio odluku o Hazardu

Midhat Šljivak

Vlasnik Chelseaja Roman Ambramovič donio je odluku o Edenu Hazardu.

Kako navode mediji na Ostrvu, ruski tajkun nezadovoljan je onim što Belgijanac pokazuje na terenu i on je spreman da ga proda već na ljeto.

Hazard nije ni sjena od igrača koji je prošle godine vodio Chelsea do naslova prvaka. Igra jako slabo i Abramovič je navodno odlučio da ga proda.

Interes za Belgijanca odavno pokazuje Real. Kraljevi su navodno spremni ponuditi i do 100 miliona eura, što bi svakako bila vrhunska prodaja tima sa Stamford Bridgea.

Ukupno je Hazard ove sezone postigao dva pogotka. Jedan je postigao u prvenstvu u 22 utakmice, te je drugi put precizan bio u FA Kupu.

Ipak, čini se kako će od ljeta on napustiti London i sreću potražiti u nekom drugom timu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi