Hazard prelomio, pa poslao SMS Mourinhu

Sada se kaje

Hazard prelomio, pa poslao SMS Mourinhu

Edmir Škorić

Belgijanac Eden Hazard tvrdi da je napisao SMS Joseu Mourinhu nakon što je Portugalac dobio otkaz.

Hazard, najbolji igrač Premiershipa iz prošle sezone, u potpunosti je zakazao u tekućoj sezoni, baš kao i mnogi igrači Chesleaja. Zbog loših rezultata, ceh je platio Mourinho, koji je dobio otkaz.

"Napisao sam Joseu SMS i ispričao mu se. Rekao sam mu da mi je žao. Postigli smo veliki uspjeh zajedno u prošloj sezoni, no ove je nešto krenulo po zlu", rekao je Hazard.

"Osjećam se malo krivim, jer sam prošle sezone bio igrač godine, odlučivao sam utakmice, a sada...", dodaje Belgijanac. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Niko ne shvata zašto smo tu gdje jesmo i šta nam se dogodilo. Popravili smo se malo u zadnje vrijeme, ali još treba da se poboljšamo. Siguran sam da će Chelsea biti bolji", istakao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi